top of page
Screenshot 2019-12-25 at 19.19.32.png

Sangene Samfunns hus.

Oslo Yoga

Søn 26 Jan.

Kl.10.00 -12.00

 

Rom: Shiva

Yoga og kunst: Mal din praksis Description
På denne workshopen kan du være med på å utforske synergieffekten mellom yoga og intuitivt kunstuttrykk akkompagnert med gong lydbad og eteriske oljer.

Gjennom uttrykksformer som intuitiv bevegelse, pust, yogaposisjoner og intuitivt kunstuttrykk møter deltakerne et univers som taler til den åpne eksistensen og hvor vi lar det sanselige stå i sentrum. Vi ønsker å invitere til å bruke hele kroppen som verktøy, der nærvær og lytting er sentralt.

Målet er å holde et åpent og inviterende rom som inspirerer til å bevege og skape uten å prestere. Vi utforsker dialogen og samspillet mellom følelser, emosjonelle spor, minner og erfaringer gjennom livet, ser på hvordan dette formes til ulike uttrykk, både i sin helhet i rommet og som visuelle avtrykk og spor. Velkommen til å skape nære, poetiske og konfronterende møter i deg selv, på matten og på lerretet.

Stilne sinnet. Lytt. En uant strøm av poesi, kreativitet og visdom finnes i deg.

Opplevelsen optimaliseres ved å male på et stort lerret. Dette kan kjøpes hos kunstforhandler, vi anbefaler KEM på Grunerløkka, bomullslerret str. 2.10 cm x 1.90 cm. Alternativt har vi gråpapir som inkludert materiale i workshopen. Vi har alt annet utstyr, men ta med eget hvis du har.

Husk å melde deg på via yogafestivalens side for å få plass.

Trykk på knappen under å du blir henvist til aktuell side.

Stine og Nathalie.jpg
bottom of page